Kezdőlap

custom writing[vc_row height=”auto”][vc_column][rev_slider_vc alias=”fooldal”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1521382248902{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column][vc_column_text]

 A FENYŐBÚTOR

Nagy tapasztalat, odafigyelés és sok idő kell hozzá, mert a fának lelke van, élő anyag, igazi érték. A bútor él: az egészséges lakás tüdejeként beszívja a párát ha sok és leadja, ha száraz a levegő – így tartja egészséges szinten az Ön otthonában a klímát. Az ember és a fa közelsége, egymásra találása nem sok magyarázatot kíván. Szívesen fogadja be az ember környezetébe a melegséget, a természet közvetlen közelségét sugárzó, megtestesítő, lényegében “tovább élő” fabútorokat”.

MAGYAR FÁBÓL MAGYAR TERMÉK

A Fagold Kft. elhivatott munkatársai az érzéseiket is beleadva alakítják ezeket a fából készült bútorokat, hiszik és vallják, hogy az igazi tömörfa bútorok nem sorozatban gyártódnak, nem műanyagokból készült fát utánzó tömegtermékek, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen, amelynek valódi, hamisítatlan saját története van. Ebben rejlik a varázsuk, ez az amiért utánozzák sokan sokféleképpen. A tömörfa bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.

MÁSKÉPP, MINT MÁSOK

A Fagoldnál az egyéni igények alapján minden vevővel közvetlen a kapcsolat. A minőséggel kapcsolatos alapszabályunk: „legalább olyan minőséget adj ki a kezedből, amivel te is elégedett lennél”. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a napra pontosan megadott határidő betartásának. A szállítást és a beszerelést saját, képzett munkatársaink végzik. Lelkes csapatunk sokéves bútorgyártó tapasztalattal segít ötleteivel, hogy lakásából otthont varázsoljon tömörfa bútorokkal! Megmutatjuk üzemüket, hogy érezze a friss fa illatát, a bemutatóterem teraszáról láthatja, hol és hogyan készülnek ezek a bútorok.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]best custom writing